Hacker arbeidet for Scientologikirken

Dagens bombe fra Mike Rinder:

En privatdetektiv ved navn Eric Saldarriaga har i retten innrømmet skyld i å ha hacket både Mike Rinder og Tony Ortega i 2013. Dom er ventet i føderal rett i morgen. Opplysningene Saldarriaga har vært på jakt etter hos Rinder kan i følge Rinder selv bare være interessant for en eneste oppdragsgive: Scientologikirken. Han har derfor bedt påtalemyndighetene om å gå oppdragsgiveren nærmere etter i sømmene.

I følge FBIs rapport har det i saken mot Saldarriaga har det kommet fram at optil 60 e-mailkontoer har blit hacket eller forsøkt spoofed. De eneste kjente ofrene så langt er Ortega og Rinder. Hvis det viser seg at Scientologikirken har brukt sine skattefrie midler til noe som er en føderal forbrytelse, er det mulig IRS vil være interessert i å revurdere organisasjonens generelle skattefritak.

Og jeg som trodde det var vi som var hackerz on stereoids?

Mike Rinder:
http://www.mikerindersblog.org/pi-working-for-scientology-pleads-guilty-to-hacking-me-and-tony-ortega/

Tony Ortega:
http://tonyortega.org/2015/06/25/mike-rinder-and-reporter-man-convicted-of-hacking-was-working-for-scientology/

WWP:
https://whyweprotest.net/threads/mike-rinder-and-reporter-man-convicted-of-hacking-was-working-for-scientology.128473/

ESMB:

2 Likes

Jøsseball! Dette var jo faktisk litt av en bombe også. Føler vi har blitt litt bortskjemt/blasert. I 2008 hadde folk gått helt bananas om noe slikt hadde kommet fram i dagen, hehe.

Radar Online:

New York Times:

Mulig jeg har skumlest litt for kjapt, men er koblingen til CoS dokumenterbar som det er, eller er det det Ortega og Rinder ønsker å avdekke med en grundigere etterforskning? I så fall er jo overskriftene kanskje litt forhastede.

Du har rett, jeg var nok litt for rask der. Forslag:

Arrestert hacker beskyldt for å ha arbeidet for Sciontologikirken?

Legg til et “visstnok” eller “angivelig” etter “arbeidet”. :wink: Det funker alltid. Jeg siktet for øvrig ikke bare til din overskrift, men til nyhetssidene generelt. Bare for ordens skyld, hehe.

1 Like

Pokker, du finner alltid de beste bildene :sob:

1 Like

Victim wants hacker-for-hire to name his clients

A New York private eye who pleaded guilty earlier this year to hacking into about 60 e-mail accounts is scheduled to be sentenced in Manhattan federal court on Friday — but at least one victim will ask the sentencing judge to halt the proceeding until the identities of those who hired the defendant are learned.

[…]

Noe nytt?

Ortega vitnet for retten, men dommeren sa at det nok ikke var hans jobb å finne ut hvem mannen jobbet for. Amerikansk rettsystem…

Ugh. Regnet nesten med noe slikt. Skjer sikkert fint lite fra FBIs side også.

Vel, vel, ser ut til at originaltittelen er god som den er likevel:

2 Likes