Los Angeles truer med tvangssalg av scientologi-bygning

Hollywood Test Center, en av organisasjonens eldre bygninger har tydeligvis havnet bakpå med betaling av renovering. Den ble nylig renovert, men papirer viser at et av firmaene som var med ikke har fått betalt. Nå truer byadministrasjonen med tvangssalg.

Organisasjonen skal etter sigende svømme i penger, takket være generøse skatteordninger som gruppen fikk truet seg til ved å drukne de amerikanske skattemyndigheten i søksmål. likevel ser det ut til at de ikke klarer å betale for renovasjonen. Bygningen er en av organisasjonens mer kjente landemerker. Den ligger på Hollywood Boulevard, og har et stort vertikalt skilt med “Scientology” ned langs hvert gatehjørne.

I følge Mike Rinder, en av Scientologikirkens tidligere talsmenn, kan den underlige situasjonen ha sammenheng med at gruppen ikke får sperret Hollywood Boulevard, Dette vil gjøre at det ikke er mulig å hindre innsyn når organisasjons leder David Miscavige åpner bygningen. Miscavige er kjent for å prøve å unngå å bli sett av andre enn organisasjonens egne medlemmer. Så lenge bygget ikke er åpnet, er det ingen i gruppens uhyre innfløkte økonomisystem som har ansvar for å betale regningene.

Tony Ortega:
http://tonyortega.org/2014/11/27/an-iconic-scientology-building-in-hollywood-is-in-pre-foreclosure-and-what-that-portends/

1 Like