Oslo org på flyttefot

Jeg hadde tilfeldigvis et ærend forbi Grenseveien 51 (Oslo org.) i dag. Bygningen var tom (ikke engang den cheesy båtmodellen i vinduet) og fasaden var utstyrt med et stort banner med teksten “her kommer boliger” og er firmanavn jeg ikke bet meg merke i.

I tråden om Scientologikirken i Montreal spekulerte jeg om at Oslo org lever billig i påvente av at bygget skal rives. Ser ut til at jeg hadde rett. Ulempen med slike billig-dealer er at de tar slutt en gang, og det ser ut til å være nå.

Noen som har noen idé om hvor de har tatt veien? I følge hjemmesiden deres som ikke ser ut til å ha vært oppdatert på en stund holder de fortsatt hus i Grenseveien 51

Oi! Takk for oppdateringen. Ingen anelse om hvor de flytter.

Jeg er ikke sikker på hvor akkurat hvor lenge de har vært ute derfra. Det er omtrent tre uker siden jeg var forbi sist, og da var huset fullt av Scientologi-parafernalia (om enn ingen kultister). De har med andre ord flyttet ut nå i løpet av juli.

Hvem er troendes til å vite slikt?

Geir Isene.

Sendte ham en tweet, men det ser ut til at han er på ferie.

WWP:

Fjerde etasje vel å merke. Ikke akkurat noen Ideal org…

1 Like

Nå tok jeg en titt på scientologenes egne websider for å se hvordan de presenterer det nye stedet. Men, akk, de har ikke klart å oppdatere informasjonen:

Men ikke har jeg tenkt å klage på det. :smile:

2 Likes

Noen ørner på dette EDB-fenomenet er de ikke.

2 Likes

Noe nytt? Noen som har spankulert forbi og kikket om de har kommet seg på plass nå?

Sorry, har ikke vært i den delen av byen på en stund.

Hva det enn er de har funnet på, så har det ikek etterlatt seg noen fotspor på nettet.

2 Likes