Tom Cruise er sett med Scientologi-medaljen sin, 10 år etter

Tom Cruise er tydeligvis like gal, 10 år etter. Nå bærer han igjen “Freedom Medal of Valor”, en egen kjempeutgave av den normale “Medal of Freedom” som Scientologikirken deler ut hvert år. Det var en video som ble tatt opp i forbindelse tildelingen som utløste Anonymous. Så om noen lurte, Tom Cruise ser ikke ut til å ha lært noe av 5 år med Chanology.

I 2008 dukket det opp en rar video, først hos Mark Bunker, siden hos Gawker, som viste et underlig intervju med Tom Cruise, der han oppførte seg som en komplett galematias mens han lirte av seg en hyllest til scientologien og dens leder, David Miscavige samtidig som han kaklet som Magica fra Tryll hver gang hun tror hun har Skrues lykkeskilling i hånda. Scientologikirken gjorde sitt beste for å få videoen trukket fra Internet, og klarte derved å sparke i gang Chanology og Anonymous. Foranledningen for videoen var tildelingen av den store dalja Miscavige hadde fått laget til ham får å være “den mest dedikerte scientologen noen sinne”.

Siden den gang har Anonymous og senere sladrepressen sørget for at Tom Cruise har falt fra maktens tinder. Det hjelper heller ikke at han stadig blir eldre, mens konene hans stadig blir yngre, og han fortsetter å prøve å spille hett mannebein når han burde begynt å se seg om etter mer distingverte roller. Mest har han imidlertid ødelagt for seg selv rundt 2006-2009 med sine mange bisarre utspill og ved å drive regelrett scientolog-misjonering da han skulle drive PR for War of the Worlds.

I de siste årene har det imidlertid vært lite scientologimisjonering å spore hos Tom Cruise, både offentlig og internt i kulten. Det har blitt stilt spørsmål ved hvor dedikert han faktisk er, og enkelte deler av sladrepressen har lurt på om har har begynt å distansere seg (eller endog kaste hele sulamitten på båten). Selv Tom Cruise burde ha oppdaget at han ikke lenger har den samme fanskaren han engang hadde, og at filmene hans stort sett ikke gjør det så bra. Selv han burde skjønne sammenhengen.

Men nei. I gård ble Tom Cruise avbildet med sin “Freedom Medal of Honour” på brystet, sammen med Ruddy Rodriguez, ivrig scientolog og forhenværende Miss World fra Venezuela 1985. I følge britisk sladrepresse hadde han den også på seg i 2012, men dette er det første bilde av dalja som eksisterer siden den beryktede medaljeseremonien for ti år siden. Har tom Cruise lært noe? Tydeligvis ikke…

Bilde: https://pbs.twimg.com/media/B0Pf8ihIgAArccA.jpg:large

Tony Ortega: http://tonyortega.org/2014/10/18/tom-cruise-shows-up-with-his-scientology-freedom-medal-of-valor-in-london/#more-17482

Daily Mail on Tom Cruise og dalja fra 2012: